Terug naar blog

De Nautica-gids «starten in de pleziervaart» nu digitaal verkrijgbaar !

In meer dan 15 handige hoofdstukken beschrijft Nautica wat de meest efficiente manier is om pleziervaartschipper te worden. Deze gids is geschreven vanuit de praktische ervaring door diverse watersporters en specialisten zoals makelaars en verzekeraars. 

Hier vindt je nuttige informatie over de opleiding, hoe u uw vaarprofiel kunt samenstellen, welk type van boot dat daar bij past, de opties kopen of huren, vaargebieden, welke soorten waterplezier er bestaan, de verzekeringen, de kosten, de boorddocumenten en veel meer. 

De artikels zijn zo opgebouwd dat de meest onervaren beginnen meteen naar de juiste aanpak wordt geleid waardoor de keuze tussen de aankoop van nieuw of tweedehands een stuk zekerder wordt, maar u ook meer weet over alle aspecten van een vaarvakantievoorbereiding, wat te doen in geval van ongeval, hoe het met het aanhangwagen aspect zit en zo verder.

Deze digitale versie telt –volgens de klassieke A4 indeling- 42 pagina’s en is dus te lezen op laptop, tablet of smartphone, altijd en overal.

Bestel hem nu - stort € 20 op IBAN BE68 3101 3156 5634 met ‘GIDS’ in de onderwerpregel en daarbij uw e-mail adres.

Van zodra uw storting genoteerd is wordt deze gids u toegestuurd.